Returer

 

Renewtech.se gör allt för att ge dig en lyckad shoppingupplevelse. Om du inte är 100 % nöjd med ditt köp accepterar vi retur av oanvända varor i upp till 14 dagar efter leveransdatum för full återbetalning eller byte. Om du ändrar dig angående någon av de produkter du köpt från oss måste du kontakta vårt säljteam på +45 72 440 277 eller via e-post här innan du returnerar varorna.

När vi har fått meddelandet om din produktretur kommer du att få ett RMA-formulär (Return Merchandise Authorization) via e-post. När ditt RMA-formulär har godkänts följer du stegen i e-postmeddelandet du har fått från oss för att returnera ditt paket till vårt lager. RMA-numret är giltigt i 14 dagar från mottagandet av detta e-postmeddelande. Din retur måste tas emot av oss inom denna tidsperiod, annars kan ditt krav kräva en ny bedömning. Returer utan RMA-nummer godkänns inte.

RMA-numret måste tydligt anges på förpackningen för de returnerade varorna. Kom ihåg att skriva "RETUR" på utsidan av paketet för att säkerställa en snabb hantering genom alla tullkontor som det kan stöta på. Vi rekommenderar starkt att du returnerar dina varor med ett spårningsnummer. Renewtech.com ansvarar inte för förlorade eller skadade returer.

För att vara berättigad till retur måste din produkt vara oanvänd och i samma skick som då du fick den. Om den returnerade artikeln har använts, eller om den ursprungliga förpackningen för nya fabriksförslutna produkter har brutits, anser vi att varan använts, vilket innebär att endast en del av inköpsbeloppet kommer att återbetalas vid retur, beroende på produktens nuvarande marknadsvärde. När vi har mottagit varorna och godkänt returförfrågan kommer vi att återbetala beloppet enligt ett förhandsavtal. Du ansvarar för returkostnaden till Renewtech.se, såvida inte returen är ett resultat av vårt fel.

Renewtech.se förbehåller sig rätten att vägra returer som inte uppfyller ovanstående kriterier.

Alla paket förblir ditt, köparens, ansvar tills de tas emot på vår returadress.

 

Skicka paketet till:

Renewtech ApS
Messevej 12
DK-9600 Aars
Danmark