VILKA ÄR VI?

Renewtech, som grundades 1995 med en tydlig vision att leverera den perfekta kundupplevelsen, har vuxit till en pålitlig och global leverantör av ny, begagnad och renoverad hårdvara för IT-underhåll och optimering av företag.

Under mer än två decennier har Renewtech hjälpt företag över hela världen att uppfylla sina krav och förväntningar för en snabb, enkel och kostnadseffektiv IT-infrastruktur. Idag betjänar vi kunder i fler än 80 länder och erbjuder ett brett utbud av avancerade servrar, lagringssystem och nätverksutrustning från ledande tillverkare som IBM, Lenovo, HP, Dell, EMC, NetApp och Cisco.

Med vår breda expertis som sträcker sig från uttjänta reservdelar till specialkonfigurerade lösningar och tekniska supporttjänster, har vi de funktioner som krävs för att stärka våra kunders verksamhet och vägleda dem genom det komplicerade, snabbt föränderliga och dynamiska teknologiska landskapet.

Under hela vår historia har vi kombinerat vår erfarenhet, vår kunskap och vårt engagemang med hållbara och mervärdesbaserade tekniska lösningar, vilka gör det möjligt för företag att upprätthålla och förbättra IT-prestanda och få en högre avkastning på sina investeringar. Vi har kommit långt sedan dess, men vår ambition har varit – och är fortfarande – att hjälpa företag runt om i världen att uppnå sina mål genom IT. Din framgång är vår framgång.

 

 

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos Renewtech eftersträvar vi – och står för – kvaliteten på de produkter vi lagerför och tror att service är kärnan i shoppingupplevelsen. Med vår webbutik som är utformad för att göra det enkelt och smart att handla online erbjuder vi en smidig och säker process för köp, betalning och leverans av dina IT-resurser. Nedan finner du en lista över några av fördelarna med att handla online med Renewtech.

Professionell logistik: Vårt logistikteam är utbildade experter på snabb och säker leverans av dina IT-inköp. Med vår globala logistikupplevelse erbjuder vi en mängd olika leveransalternativ beroende på dina behov. Från standardmässig budtjänst (UPS, FedEx, TNT, DHL) till frakt samma dag och leverans nästa dag – du kan vara säker på att vi kan hitta en leveranslösning som motsvarar dina krav.

Teknisk support: Våra egna certifierade tekniker och teknikspecialister är redo att hjälpa till med produktspecifikationer, produktkompatibilitet, uppgraderingar, konfiguration, installation och felsökning. Om du vill ha mer information, lämna gärna ett meddelande.

Live Help: Under våra öppettider måndag–torsdag 8.30–16.30 (GMT+1) och fredag 8.30–15.30 (GMT+1) kan vi nås via vår Live Help-funktion. Klicka bara på chattfunktionen i nedre högra hörnet på skärmen så kopplas du till en av våra supportrepresentanter.